Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodejci ve zverimexech

Podpořím Aruthu - ono je to totiž podobné očistci na Zemi, když pracujete v ehmehmnejmenovanémřetězci - a nemyslím si, že by pro chovatele byla situace jiná kdekoliv jinde - ono denně se setkat s několika případy "Ale ta želvička se tam vejde, né?" či "A to jako opravdu andulka potřebuje sépiovku?" či "Nemáte něco, aby mi kočka nečůrala po bytě, jinak jí vyhodím na ulici!" - následuje pokus o osvětlení situace z nějž prodejce mnohdy nakonec vyjde jako ten největší debil... to je z jedné strany. Z druhé strany na vás útočí zaměstnavatel, snižující náklady na minimum, strašící tím či oním... pak si můžete vybrat, být nějakou chvíli blb co do toho investuje vlastní čas a peníze a připadat si jako Kréťan nebo to vzdát. Jsem srab a proto už v téhle oblasti nepracuju... a nikdo by mě tam nedostal ani párem volů.
A jo, Petka jsou příšerně předražený, ale co komu brání v tom, nakupovat jinde? :i: Kdybyste, stěžovatelé, nenakupovali z lenosti kde máte pod nosem, přiměli byste... no, nejdřív firmu k drastickým "finančním opatřením" a pak možná třeba i ke zlevnění... :-D Možná...
Takže - jsou Petka dobrá a jsou horší, jsou malé zverimexy kde najdete dobře obhospodařená zvířata (v našem okolí dva, jeden s excelentní akvaristikou - a přitom zvenku to vypadá jak nejhorší špelůňka) a takové, kde byste si ani kořen do akvárka nekoupili a diskuse se povleče do nekonečna... :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny