Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem seznam kvalitních zverimexu, zoo shopu atd.

Tak s Pet Centrem nemám dobré zkušenosti. Přijde mi navíc dost předražený. Na svých stránkách ukazují krásný pet Center extra, ale jak to vypadá např. v letňanském centru radši neukazují, protože by na ně asi vletěli ochránci zvířat.
Mm lepší tip: nevím přesný název, ale je to zverimex na Ládví (v "nákupním středisku" naproti kulturáku). Spec. sice spíš na psi, kočky a hlodavce, ale mají celkem slušný sortiment akva a tera vybavení a doplňků (vč. topných kamenů, terárií, dekorací apod.). Personál je celkem zkušený a dokáže poradit jak s myší, tak s hadem.
Další zverimex který je co se týče sorimentu snad nej v Praze je shop.miga.cz který má pobočku na Praze 10. Ten je hlavně přes vybavení do tera apod. Co se týká odbornosti personálu jak kdy - někdy natrefíte na hadaře, jindy na pejskaře.
Poslední, který je už trochu nahraně s doporučením je corallus v Praze 8 Zenklova, kousek dále po tramvaji za st. Bulovka. Zverák sice maličký (takový "pajzlík") sortiment nic moc extra, ale pán, co to vede je maniak do hadů a má bohaté chovatelské zkušenosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny