Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pakobylka Indická - potřebuji radu

Ahoj, mám pakobyku indickou. Nikdy jsem hmyz nechovala. Dneska jsem si všimla že má hodně otevřenou hubu, v ní něco černého a velkou kapku. Terárko jsem nerosila takže voda to není. Pozoruju jí často, ale nikdy jsem si něčeho takového nevšimla. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Co to je? Foto bohužel nemám.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jak často kladou to nevím protože když jsem je koupil tak mně nakladla a zdechala.vajíčka se bohižel…
mr.gecko 14.09.2009 20:45
mr.gecko
Mám jí od ledna, mladé má až teď a jen jedno. terarium.php tohle je ta moje holka. Je nás tu na PC v…
FJRpiškotek 14.09.2009 20:49
FJRpiškotek
ocividne se u Vas ma vyborne, ale myslim, ze by jste se pomalu mela pripravit na jeji odchod. Strasi…
Redsnake 14.09.2009 20:59
Redsnake
Snažím se aby měla vše co potřebuje, prostoru má dost, potravu taky, podmínky tvořím aby měla vlhko…
FJRpiškotek 14.09.2009 21:09
FJRpiškotek
Pakobylka zije tri roky? Nejsem prez hmyz, ale tomu bych se divil.
Redsnake 14.09.2009 21:14
Redsnake
taky mě to přijde mocc
mr.gecko 14.09.2009 21:16
mr.gecko
Přísahám že jsem to četla ve více knížkách i na webu. Ale každá mince má dvě strany, dneska si může…
FJRpiškotek 14.09.2009 21:22
FJRpiškotek
psg01.htm zabralo mi to presne deset minut hledani. tohle jsou zrejme jedny z mala duveryhodnych str…
Redsnake 14.09.2009 21:29
Redsnake
Určitě je pan odborník? Vendula má 10 cm (on píše max 8) žije 3 -6 měsíců (Vendulu mám od ledna a kd…
FJRpiškotek 14.09.2009 21:43
FJRpiškotek
Pán je odborník a jeho stránky jsou asi nejlepší o strašilkách v CZ.Myslím, že nechováš strašilku PS…
cejna 14.09.2009 22:00
cejna
Sice jsem se dověděla že žiju pár měsícu v omylu, ale ve všem zlém je něco dobré - konečně mi někdo… poslední
FJRpiškotek 14.09.2009 23:00
FJRpiškotek

ocividne se u Vas ma vyborne, ale myslim, ze by jste se pomalu mela pripravit na jeji odchod. Strasilky nepatri mezi nijak dlouhoveky hmyza a jestli ji mate od ledna, navic ted uz je dospela, moc casu bych ji nedaval..Vsak uvidite. Ta tekutina co vypoustela z drzticky muze byt jen nejaky "odpuzovadlo" jak to umi nase kobylky, moc bych se tim nestresoval.

Snažím se aby měla vše co potřebuje, prostoru má dost, potravu taky, podmínky tvořím aby měla vlhko a teplo tak by se měla mít dobře. V odborné literatuře píšou že žijou tři roky, takže je na umírání mladá. Spíš jsem měla strach aby se mi neutopila, kvůli malé rosím jen polovinu terárka aby se ta malá neutopila. Vzala jsem Vendulu ven, žere, chodí tak počkám a uvidím. Při nejhorším mám tu malou (tím mě uklidnije ten co mi doporučil tyhle stránky :-D ) Snad to dopadne dobře.

Přísahám že jsem to četla ve více knížkách i na webu. Ale každá mince má dvě strany, dneska si může kdokoliv napsat co chce. Opravdu jsem hmyz nikdy nechovala nemám páru o tom jak dlouho žijou, vím že je to miláček a nechci aby chcípla ale jsem dost stará na to že je mi jasné že to přijde. Mám svolení, takže se hrdě hlásím k tomu že ten známý je Šmejký "kuchařka" říkal že mi tu poradíte, věřím mu :-D No dobrá, připravím se na to že chcípne a dál budu doufat že to je "nějaké odpuzovadlo" to jsem prostě celá já :-D

Určitě je pan odborník? Vendula má 10 cm (on píše max 8) žije 3 -6 měsíců (Vendulu mám od ledna a když jsem jí dostala měla 4 cm) Jsou to opravdu důvěryhodný stránky, nechci aby to znělo zle, ale opravdu bych chtěla odbornou radu, mám už dost špatné zkušenosti. Kdyby mi tohle neporadil Šmejký tak sem ani nepíšu, věřím mu tak snad mi neradíte špatně.
Mám ráda zvířata snad víc než lidi, chci aby měla Vendulína a teď i Amalka všechen servis který potřebuje a ještě kousek navíc.

Sice jsem se dověděla že žiju pár měsícu v omylu, ale ve všem zlém je něco dobré - konečně mi někdo dává kvalitní info :-D Pána jsem kontaktovala, snad se domluvíme. Vzhledem k tomu co jsem se na stránkách toho pána dočetla, svojí péči (doteď jsem si myslela že kvalitní péči) tu raději komentovat nebudu, bojím se že mě sníte za živa :-D No, pro dnešek to nechám koníčkovi, ten má větší hlavu, juknu na všechny nové informace až zítra. Děkuji vám za rady a odkazy, zatím se mějte krásně. Dobrou

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru