Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krajta kobercová pomoc

Dobrý den, mám problém se svojí krajtou už jí mám něco přes 3 roky po celou dobu chovu byla v klidu až ted před pár dny začala hodně sípat a když jí pozoruju tak občas dostane křeč a tlamu otevře do kořán připadá mi jakoby chtěla zakašlat mohli byste poradit prosím co s ní mám dělat? jestli to je jenom nachlazení nebo jestli to je něco horšího? Jo a do vody jsem jí rozpustil celaskon a b-komplex . . . děkuji za pomoc

Předmět Autor Datum
Dobrý den, nejspíš to asi nachlazení bude.Nevím jak to sice myslíte s těma křečema, ale tak jestli j…
weyn 01.11.2009 15:20
weyn
dobry den, moje kobercovka měla take to, cojsem považoval za křeče. Celá přední část se jí jakoby se… poslední
karel3 01.11.2009 15:35
karel3

Dobrý den, nejspíš to asi nachlazení bude.Nevím jak to sice myslíte s těma křečema, ale tak jestli je to pouze otevření tlamy, tak to u nachlazení bývá.A kašlat had totiž ani nemůže, protože nemá bránici.Jinak zvýšil bych teplotu, popřípadě bych přestal rosit a dával bych si pozor, aby podklad byl suchej.Jinak b-komplex je celkem dobrá volba.A kdyby se to nezlepšovalo,nebo naopak právě zhoršovalo, tak bych zašel k veterinářovi, ten nasadí antibiotika a ty by v případě nachlazení měly pomoct.

dobry den, moje kobercovka měla take to, cojsem považoval za křeče. Celá přední část se jí jakoby se sípotem otřásla. Bylo to čím dál častější a vůbec ne hezké.
Pak jsem zjistil, že vyfrkává z nozder rašelinu. Dal jsem jí na ubrousky a konec. Nevím jestlije to zrovna váš případ. Na jakém ji máte podkladu a jestli ryje ?
vlc

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru