Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamlžovač - Exo terra fogger

mad sice funkci popisuje,nicméně špatně,pravdu má filda ob příspěvek... já tento přístroj používám léta a spokojenost,občas se musí vymněnit membrána,čím tvrdší používaná voda tím častěji.
Každopádně je nutné zamezit kontaktu se zvířaty,řešit se to dá všeliak,nejjednoduší je koupit si k tomu ten originál vodopád pokud to tvoje peněženka a vkus unese.
Já si vymyslel vlastní řešení-ten výrobník uzavřu do těsící nádoby (3 litrovka.kyblík na barvy) do víčka navrtám 3 otvory-jeden na přívodní kablík,ve druhé je hadice nebo trubka půl až třičtvrtě coulová,a do třetí je přivedena akva vzduchovací hadička zapojená na motorek..fungule to tak,že motorek do nádoby vhání vzduch a tím vzniká přetlak který vhání "mlhu" do trubky....konec se dá nad větrací mřížku(nejjednoduší)nebo vyvrtaným otvorem přímo dovnitř(je potřeba zajistit aby se dovnitř nemohli dostat chovanci nebo krmivo) jde to i na několik metrů délky trubky.Je nutné trubku kterou vháníme mlhu vyspádovat tak,aby část mlhy která kondenzuje na jejích stěnách stékala spátky do nádoby.
(viper)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny