Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návrh ohledně TP inzerce

Je mi už trapně zakládat novou inzerci, když už jsem to udělal minule, ale už je to opravdi dlouhé. Co kdyby zdejší "dohližitelé" (myšleno v dobrém slova smyslu) zakládali novou inzerci vždy, když už počet příspěvků dosáhne např. 150. Berte to jako návrh.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
já zase stále nechápu, proč zakládají všichni nové vlákna (inzerce3,4,5, ....) 3-[ Jedinej důvod, na… poslední
Mates_RR 27.11.2009 15:22
Mates_RR

já zase stále nechápu, proč zakládají všichni nové vlákna (inzerce3,4,5, ....) 3-[
Jedinej důvod, na jakej se toto jednání dá svést, je pomalé načítání u někoho, kdo má pomalej interfernet (rozuměj internet). Ovšem když je v nastavení možnost "rozdělení vlákna na více stran" tak není přeci co řešit! Pak když dohledávám nějakou to fotku (pochlubte se), tak nejenom abych hledat tu určitou fotku ve vlákně, ale navíc musím hledat i vlákno samo. Což mi přijde zbytečné a bezvýznamné. Proč nemohou být ty fotky pěkně pohromadě rozdělené jen do stránek? Tolik by to usnadňovalo prohlížení terárií a zvířat - a o to tam přeci jde.

Mimoto jakpak to vypadá s veřejným označováním "zkušených" / "nezkušených" teraporadňáků o kterém zde již bylo napsáno v jiném vlákně mnoho? Na outdoor fórum mají u profilu napsáno > datum registrace a zda je člověk na fóru nováček .... až stálý člen ... ;-) (asi podle pravidelnosti přihlášení a příspěvků)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru