Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokus o sebevraždu

Pokud by se to někomu z vás náhodou přihodilo (myslím ten telefonát), je třeba dotyčnému vysvětlit, že hadi jeho problém nevyřeší, že po uštknutí bude trpět velkou bolestí a výsledek stejně není zaručen. Že např. na kolejích jezdí těžké vlaky, voda v přírodních nádržích je také dostatečně hluboká, ba i mosty jsou slušně vysoké. A když je nejhůř, tak že i namydlená prádelní šňůra šikovně hozená přes větev udělá dobrou službu. Také je třeba mu dát malou lekci z anatomie, protože tělo je protkáno bohatou sítí cév, tepen, žil, vlásečnic apod. a při jejich přerušení dostatečně ostrým nástrojem se třeba ve vaně s teplou vodou docela příjemně usíná.
Možná si leckdo z vás o mě bude myslet, že nemám rád lidi , život apod. Opak je pravdou obojí zbožňuju, i když lidi mě taky občas i serou (pardon), ale naštěstí jenom někteří.
A teď trochu statistik. Je dokázáno, že člověk který chce ukončit svůj život a myslí to opravdu vážně , to nikde neinzeruje, s nikým se o tom nebaví a rovnou to udělá. A na druhé straně existuje spousta magorů, kteří tím zatěžují ostatní a přitom to nemyslí úplně vážně. Je to určitý způsob masochismu.
A na závěr pro klidné svědomí to samozřejmě můžete oznámit Policii, ale můžu vás uklidnit, že ona s tím stejně nic neudělá. Taky jak, když neví o koho se jedná a dotyčný, pokud není úplný dement, si po uskutečněném telefonátu vypne telefon, nebo má neveřejné číslo.:puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny