Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokus o sebevraždu

Vážení kolegové, dovoluji si vás upozornit na podivný tefonát, který včera absolvoval jeden z chovatelů jedovatých hadů. V půl jedenácté večer mu volal neznámý člověk, který ho žádal o radu, zda-li jeho hadi (Viperidae), které nabízí na ifauně, dokáží zabít člověka. Nebyl to žádný opilec, mluvil jasně a srozumitelně. Svůj dotaz vysvětlil tak, že si chce vzít život a to právě tímto způsobem. Nedávno prý si koupil jakéhosi ploskolebce, ale ten ho údajně neskolil ani po třetím kousnutí. Poté, co mu šokovaný a právě probuzený chovatel vysvětlil, že se chystá udělat děsnou blbost, se dotyčný v klidu a slušně rozloučil a zavěsil. Kamarád je z toho od rána celý špatný, hloupý vtip vylučuje. Přesto, že mohlo jít o nejapný žert, v tom případě ale profesionálně zahraný, rozhodl jsem se to tady raději zveřejnit a upozornit všechny na zvýšenou ostražitost. Víc než kdy jindy zvažte, komu takového tvora prodáváte. Zvlášť teď, když je na dobré cestě změna vyhlášky o druzích vyžadující zvláštní péči...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
něco podobného se mi taky před lety stalo,ta paní tenkrát byla velice vytrvalá...myslím že by to neb…
viper 03.12.2009 11:33
viper
Kdyby to myslel opravdu vazne s tou sebevrazdou, tak se nepta zda by ho ten ci onen had dokazal zabi… poslední
jahan 04.12.2009 04:47
jahan

Kdyby to myslel opravdu vazne s tou sebevrazdou, tak se nepta zda by ho ten ci onen had dokazal zabit..zjisti si to jinde a toho hada proste koupi aniz by se ptal..
A kdyby byl az tak moc zoufaly, tak je mu myslim jedno jakym zpusobem si svuj zivot vezme..ten clovek neni rozhodnuty..takove veci jako ho me napadaji bezne..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru