Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem fundované odpovědi - nápad

Já bych místo rozdělovaní hvězdiček a podobných kravin (prosím absolutně bez urážky) mnohem více zpřísnil pravidla fóra a hlavně jejich dodržování. Modi by mohli být více nekompromisní, míň varovat a více jednat - bez pardonu, bez slitování, prostě "stone cold" :-). Tím nechci modům radit, jak co mají dělat, to v žádným případě (taky bych mohl bejt mezi prvníma s banánem :-)), hlavně vím, že usměrňovat diskutující, zároveň zachovávat svobodu projevu názoru a vlastní objektivitu musí bejt někdy hrozně těžký. Jen píšu jak to vidím já.
A pokud by se už nějaký takový systém zavedl, nechal bych to určitě plnně v moci modů, co psal Cheert má rozhodně hlavu a patu, ale s tím veřejným hlasováním by to byla tragedie Čerte, přesně z důvodů popsaných krokoušem -

víš jaký procento blbů je mezi námi všemi???
.

Jinak když jsem semka před těma 2-3 rokama přišel poprvý já, tak jsem vzal popořadě od první stránky skro všechny příspěvky a hned jsem měl jasno v tom, kdo je kdo...;-) jenže teď už to nejde, je strašně moc příspěvku a komu by se taky chtělo hrabat v tom hnoji, že!?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny