Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jedna z agam vyloučila místo trusu i tlusté střevo

Ahoj všichni, mám jeden dotaz. Ve škole máme dvě agamy a já a další dvě holky je spolu ještě s jedním chameleonem chodíme o velké přestávce krmit.
Dneska, protože jsme měli první hodinu v biologii a tam mají terária, se holky rozhodly, že je vyndají i ven.
Brali je velmi opatrně, aby jim neublížily a agamy se samozřejmě nechaly. Takže se tam s nima celou hodinu mazlili, když zvonilo daly je zpátky opatrně do terária a odešli jsme na další hodinu. Asi 5. hodinu jsme měli chemii, na kterou máme jednoho z biologů, v půlce hodiny musel někam odejít, a když se vracel, omlouval se, že se zrdžel, ale že jedna z agam vyloučila i tlusté střevo.
Nevíte jestli, to nemohlo být způsobeno tím, že je vzali do rukou. Mě jedna z holek ujišťovala, že je dřív mívávala jiná holka, která se s nima často mazlila a často je do ruky brala a taky, že už některým, co je měli na rukou spadli na zem a nic se jim nestalo.
Mám docela o tu agamu strach, aby to nebylo způsobeno tím jak je vzaly, ale je fakt, že ta agama, které se to stalo už od rána nebyla vůbec aktivní, pořád jenom leželi a jindy, kdy jsme tam byly je krmit, tak právě naopak, byla tato agama ta nejaktivnější.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny