Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto krajta kralovska terarium problem

mam dotaz....nedavno (14dni)jsem si zakoupil krajtu kralovskou samec rok stary 70cm+-
terarium ma 80cm delka,55cm širka a 80cm vyska.na osvetleni je zarivka a na vyhrev a teplo je 40watova zarovka...každy den rosim.
vetve budou i s kytickama jeste pribudou...stejne jako kameny....jen si nejsem jistej zda toto terarium je vhodne pro krajtu kdyz je tak vysoke nevim jestly to vadi ale je porad zalezla v levym rohu nahore a v noci obcas leze po terariu ...vubec se nevyhriva a ani nechodi uplne dolu ...a kdyz hodim mysku tak to vypada spis ze se ji boji...tak jeste zkusim krecka protoze jsem cetl ze si had muze zvyknout na pach mysi a pak neutoci prosim za rady diky
Ps:kdyztak pripojte fota svych terarii

http://tera.poradna.net/q/view/122165-krajta-kralo vska-par-zakladnich-informaci http://tera.poradna.net/q/view/122206-krajta-kralo vska-porad-v-jednom-rohu? (halapremek)

http://www.akvarko.cz/terarium.php?nadrz=6137&text =KRAJTA#komentare

[http://img222.imageshack.us/img222/369/krajtaphp.j  pg]

[http://img444.imageshack.us/img444/7981/etrariumph  p.jpg]

Předmět Autor Datum
Tak určitě jí tam dej aspoň úkryt, nejlíp dolů a nejlíp i topit dole. Nebo jí udělej i další schovku…
MadMike 02.03.2010 21:47
MadMike
Radšu ještě zopakuju po Madmike, úkryt! Podle tý fotky by se nějradši někam vypařila...Pak ji tam ne…
walker 02.03.2010 22:07
walker
Já nevím. Já bych řekl proč ne. Ta moje je šplhoun a kdybych měl terárko až do nebe, tak tam vyleze.…
Rendolf 02.03.2010 22:40
Rendolf
jj diky muzete mi teda poslat fotky vasich terarii?
mucik 03.03.2010 08:53
mucik
mrkni sem http://tera.poradna.net/q/view/106450-pochlubte-se -teraria-ix Osobně si myslím, že ve vlá… poslední
Hadař 03.03.2010 15:03
Hadař

Tak určitě jí tam dej aspoň úkryt, nejlíp dolů a nejlíp i topit dole. Nebo jí udělej i další schovku nahoře pod teplem. Teploty tam udržuješ tak jak mají být?
Terárko je dobrý možná pro nějakýho jinýho hada, ale podle mýho osobního názoru pro regínu ne.

Radšu ještě zopakuju po Madmike, úkryt! Podle tý fotky by se nějradši někam vypařila...Pak ji tam nech pár dní zabydlet a večer zkus myš. Případně hada i s myší do tmy do malý krabice. Pro informaci, moje regiuska se taky nevyhřívá, z úkrytu vyleze tak "do půl těla", když má hlad. Až po delší době bez krmení vyleze celá (za mlada lezla každou noc). Svleky i vše ostatní probýhá v úkrytu, i když není nijak plachá, tak je pro ni přirozenější být narvaná v nějakým úkrytu. Moc často ji nevídám, o to víc si jí vážím když vyleze:-)

Já nevím. Já bych řekl proč ne. Ta moje je šplhoun a kdybych měl terárko až do nebe, tak tam vyleze. Co se týče toho vyhřívání, tak se měl taky takové iluze, ale realita je taková, že přímo pod lampou jsem ji ve dne ještě neviděl. Co se týče úkrytů, tak jí tam uřčitě nějaký hoď. U mě má exoteráckej kamen z dírou tam tráví 50% času a dalších 50% tráví zapletená v lijáně mezi umělýma kvítkama.

Zpět do poradny Nahoru