Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Burza byla v pohodě, bylo se i občas na co kouknout, když se člověkdostal přes ty mraky lidí, co cho…
EwingP 20.03.2010 17:06
EwingP
Z těch co tam chodí jen na čumendu budou možná zarytí teraristé a chovatelé. Také jsem tam byla s ma…
babča 20.03.2010 18:55
babča
JJ s tim souhlasim,, i kdyz je to nekdy celkem drina se dostat pres ty deti a ne jednou sem zatnul z…
PT 21.03.2010 03:42
PT
Stoly 61-62 jsou jak vlezeš do hlavního sálu tak hned první řada uplně vlevo kudlanky tam má vždycky…
rhacodactylus 21.03.2010 09:04
rhacodactylus
hmm ,,, :-/ o to vic to nastve kdyz tam jsem dival a byl jsem tam uz od 8 ]:( ,,, vubec sem si nevsi…
PT 21.03.2010 10:15
PT
Ještě musím dodat , že na te burze jsem byl opravdu jen chvíli na menší nákup ale sháněl jsem rašeli… poslední
Nesta 21.03.2010 10:38
Nesta

Burza byla v pohodě, bylo se i občas na co kouknout, když se člověkdostal přes ty mraky lidí, co chodí jen na čumendu, koupil jsem bedny T4 Po 400,- a taky asi 500 ks švábů blaptica dubia, pro založení vlastní kolonie, taky nějaké další potřeby. S hadů co mě zaujali vypíšu snad jen Sharp albino samce za 12 000,- Kč, sance Sharp sunglow za poněkud přemrštěných 15 000 eur, což doufám prodejce nemyslel zcela vážně a také několi Morelia viridis aru 2/10 za příznivých 5000,- Kč....Burzu jsem spíše jen proletěl, protože jsem si jen odskočil z práce, ale co jsem chtěl jsem nakoupil. Snad jen doporučení pro organizátory....asi bych nepředražoval stoly, ale přitnul bych na vstupném....ti výletníci, co tam chodí jen na čumendu jsou opravdu jen na obtíž, a lístek do zoo pod 100 nejde, tak proč jim to neokořenit.

Z těch co tam chodí jen na čumendu budou možná zarytí teraristé a chovatelé. Také jsem tam byla s malým vnukem. Moje děti měly první hady a gekony už v 9 letech. Dodnes mají pěkné chovy ter. zvířat a své kapesné dávaly do zkvalitnění chovu. Teď chodím na burzy s vnukem a občas něco koupíme i domů,ať si maminka zvyká. Názor zdražovat vstupné by mně nenapadl,a nevypustila bych jej ani z huby. Jak jinak se mají mladí seznamovat s chovem zvířat a zájmem o ně než na takových akcích? První musí zvíře a chov zaujmout,pak už jen člověk investuje peníze pro radost a potěchu.

JJ s tim souhlasim,, i kdyz je to nekdy celkem drina se dostat pres ty deti a ne jednou sem zatnul zuby kdyz jsem spechal,, :-D ale teraristika zaujme uz v rannem veku takze to podporuju kdyz maji zajem at se prijdou kouknout,, jeste jeden dotaz v ktere casti byli ty stoly 61-62,,?

Ještě musím dodat , že na te burze jsem byl opravdu jen chvíli na menší nákup ale sháněl jsem rašeliník pro kladení vajec jenže sem ho nikde nenašel...no nic budu muset koupit rašelinu ve zverimexu páč ve zverimexu nemají skoro žádné praktické věci :-)např. rašeliník :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru