Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hroznýš královský

Dobrý den, mám dotaz na netu jsem se dočetl, že jsou různé druhy Hroznýše královského ale zajímalo by mě jestli se dají určit podle délky a nejen podle zbarvení atd… někteří dorůstají pouhých 120 cm někteří přes 3 metry je možné na první pohled poznat jaký to je druh (mají třeba nějaký určitý název?) a kolik zhruba doroste v dospělosti? Děkuji všem za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, snad nebude vadit že otázku napíšu zde, ale nechtěl jsem zakládat nové téma. Mám hroznýše n…
klasik 03.07.2011 17:42
klasik
Stane sa. 1. Aj had, da sa povedat dokonaly lovec sem tam minie. 2. Stava sa, ze spravi len taky "od… poslední
danio007 03.07.2011 17:52
danio007

Zdravím, snad nebude vadit že otázku napíšu zde, ale nechtěl jsem zakládat nové téma. Mám hroznýše nějaký měsíc a dnes poprvé se stalo, že minul kořist. Bylo to z 15cm a myš se ani nehla, tak mě to zarazilo. Je to normální? Nemohlo to být tím, že byl rozespalý? Musím uznat, že on taky vypadal překvapeně. Ještě že myš nebyla agresivní, jinak nevím co by se stalo. Díky Martin

Stane sa.
1. Aj had, da sa povedat dokonaly lovec sem tam minie.
2. Stava sa, ze spravi len taky "odstrasujuci" vypad.Niekedy ani netvori papulu. Napr ked nema hlad a snai sa mys/potkan/hocijake zviera iba odplasit.
3. Netreba hned riesit kazdu blbost. Ani jastrab alebo akykolvek iny predator v prirode nechyti kazdu potencionalnu korist.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru