Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Leguán zelený - 8.měs - málo žere

Takže jedná se o 8,5 měsíční mimino. Přivezla jsem si ho v 6měsících věku. Je zatím malinký..do dlaně.. Od začátku žere málo. Nejraději ledový salát a jahody..občas mrkev. Zkoušela jsem kupovat i rukolu a takový drobný salát..teď si nemohu vzpomenot na název. Poradila mi ho známá co má již 4letého.
Jinak vybavení terária... zatím má menší o rozměrech 120cm vysoké, 80 široké a 80 hluboké, má tak větve a umělé květiny, polici pod výhřevnou žárovkou dole podestálku lignocel a živé kytky - na zem moc neleze, takže ta podestýlka mi spíš pomáhá udržet živé kytky při životě, dále je dole na zemi fontána s mlhovačem - vytváří mi optimální podmínky vlhkosti. Nahoře nad teráriem je UVB trubice pod kterou je Sebastiánek stále natažený..na zadní stěne terária je klasické pozadí z polystyrénu.
Od začátku ho učím na kontakt se mnou a daří se nám..nechá se v klidu vyndat a drbat na hlavě a pod krkem, zavírá oči. ale posl. týden je nějaký nevrlý i mrská ocasem. Myslíte, že by to opravdu mohlo být tím, že je před svlekem??

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny