Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teraburza 11.4. 2010 Ostrava (VŠB)

Dobrý den, díky za objasnění některých věcí.

Rovněž jsme netušili,že v Ostravě již nějaký pokus o další teru byl.
Tuším že po dvou burzách to pro nízkou účast vzdali.
Nevím kolik jste tam měli prodejců, ale 700 návštěvníků se mi zdá dost slušná účast. Aqua-Terra má oproti vám tu výhodu, že je větší, více navštěvovaná a má už velkou tradici. Vy máte výhodu, že jste častěji a nabízíte dobrou alternativu pro prodejce(viz. "místa jsou již dlouho dopředu vyprodaná a zamluvená")- to mi připadá jako výhoda dost podstatná. Taky pro spoustu lidí z okolí může být lákavé ukrmit svoje chovance např. z hmyzu koupeného po burzách, než muset kupovat ve zveráku, což je teď při burze 5x v roce nemožné.
Nevidím důvod proč by taková menší burza k setkání teraristů a min. nakoupení krmiva atd. nemohla mít v rámci možností úspěch, v době odchovů by mohla být i zajímavější.
Chápu, že se tady pane Gagale chcete obhájit, ale ono nakonec není moc před kým, myslím že jsme tu novou akci(a zvlášť organizátora) nijak zvlášť nehaněli.
Taky nevím co by účastníci nových burz převratného čekali, kolotoče? Burza bude vždycky taková, jakou si ji uděláme sami, ať už jako prodejci nebo návštěvníci a úspěch a účast záleží z velké části na nás. Samozřejmě je potřeba, aby to bylo organizačně a propagačně zvládnuté atd., to ale ještě úspěch nezaručí.
Mě osobně to včera nevyšlo, takže přinejmenším jako čumil se zúčastním příště.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny