Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PODĚKOVÁNÍ OSAZENSTVU TP

Vážené dámy a vážení pánové...
děkujeme zvysoka a pěkně za všechny vaše rady, byť jsme sami (hovořím v pluralu majesticu za všechny členy naší zvířecí rodiny) žádný dotaz nepoložili. Zato jsme na tera-poradně našli odpovědi na vše, co se chovu té naší obludky leguání (zřejmě) slečny, týká... :puff:
Stále se sem vracíme a pročítáme nové rady a zprávy a naše legu zatím roste před očima a sežere všechno, co před ní neuteče, resp. co je jí s úctou a pokorou předkládáno (na rady Nejmoudřejších {Mad Mike, Arutha, Krokodýl a další} a jak dá selský rozum, je to strava co nejzelenější a co nejpestřejší, ono by taky nikoho nebavilo jíst denně totéž), je děsná masérka a frajerka, mazlivá až běda a zvědavá až to dveřmi od terárka bouchá. Počítám, že její průběžné skvělé rozpoložení (kromě posledního dne či dvou před tím, než se začne svlékat) je hlavně výsledkem péče, iniciované dámami a gentlemany v čele této poradny a proto vám zasíláme jeden velký dík...
A jen tak na okraj, prosím prosím... jak často by se měl svlékat cca tříletý leguán? Vzhledem k tomu, že nám doslova roste před očima se svléká docela často... tedy, přijde nám, že často... :-D:?:::)
Děkuji, děkujeme a užijte si krásného víkendu...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny