Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem leguan zeleny- krmeni

Listy a kvety púpavy, lucerka, ďatelina, skorocel, hluchavka biela, žerucha, rukola, roketa, polníček, listy aj kvety ibišteku, pór, čakanka, listy kalerábu, mrkvová vňať, listy jahôd, malín, ostružín, viniča, ríbezle, moruše, kvety a listy všetkých ovocných stromov-jabloň,čerešńa,višňa,slivka, ruže, muškáty, listy lipy, brezy,žihlava...
V zimnom období: tekvica, cuketa, dyňa, zelená fazuľka, strúhaná mrkva, petržlen, paštrnák, červená repa, listy redkvičky, šalátová uhorka,zeler, paprika,mango,hrozno,struhane jablka-ovocie malo...Čínsku kapustu som skušal-nežeru mi ju.1 x do tyždna-ovsene vločky,sem tam ryžu,cestoviny,šošovicu.Samozrejmostou najmä v zimnom obdobi je Plastin + Nutrimix Rep + Calcium a sem tam Nutri bac.Určite som ešte na niečo zabudol..
Lego 25 - si mal hned napisat,že chceš odo mna krmny manual.Napiš kludne čim krmiš aj ty.Aspon to bude pestrejšie.
Cvrčkami som nikdy nekrmil,iba jedneho lega mam odmalička a nepovažoval som za nutne ich kupovat a doma pestovat nemienim.
Ak ešte niečo potrebuješ,kludne sa ozvi. :-D vyzera to ,že som tvoj oblubenec,na ktoreho daš. :-D
Akože som nepisal a tie viacnasobne odkazy na moje stranky?Prepokladam,ked si tam našiel rozmery terka-čo si spochybnil,tak tam je aj čast z tohoto vypisana.Musiš byt pozornejši a nie vyhladavat len zadrapky a chytat za slovička.
Ano prečital som vela stranok,navodov no a?Krmim si podla seba.Kupit hlavku kapusty a šalatu dokaže každy,len je podstatne aby to nebolo jedine žradlo..Ty tiež nezješ možno tolko bôčiku a slaniny čo ja. ;-):puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny