Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu ohledně snůšky chamika

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli by jste mi nemohli někdo poradit jak nejlépe zařídit samici chameleona jemenského prostředí pro snůšku. Například jaký je nejlepší substrát pro vytvoření "kopce" na vajíčka atd..Samici je přibližně rok a je to její první snůška. Jinak bych potřebovala poradit ještě s tím, jak se dá nejlépe vyrobit inkubátor na vajíčka. Děkuji vám velmi za odpověď.:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
využuju vlákno, jedna z mých samic chemeleona jemenského začala hrabat v terárku je jí teprve 7 měsí…
blevil 29.06.2010 12:05
blevil
hmmm tak včera k večeru jsem jí šoupnul do připraveného kýble, hned začal hloubit "noru" a dnes ráno… poslední
blevil 30.06.2010 13:39
blevil

využuju vlákno, jedna z mých samic chemeleona jemenského začala hrabat v terárku je jí teprve 7 měsíců a chtěl jsem jí připustit k samci až tak za 1 nebo 2 měsíce, ale jak to vypadá asi má neoplodněnou snůšku a hledá místo. Dnes večer vyhrabala všechnu hlínu z kytky, i když zbarvení ani břicho nesignalizují snůšku! Co si o tom myslíte? hledá místo na kladení mám jí dát do kýble prosím prosím díky

hmmm tak včera k večeru jsem jí šoupnul do připraveného kýble, hned začal hloubit "noru" a dnes ráno už čekala na vyzvednutí. Na dně kýble zanechala nadílku 36 vajíček. Myslím, že na prvorodičku 7 měsíců starou to není zlý. Škoda, jen, že jsem jí chtěl připustit k samci až za měsíc, ale matka příroda rozhodla jinak. A když je snuška bohužel neoplodněná jsem aspoň rád, že samička neměla problémy se zadržením :)
[http://img693.imageshack.us/img693/6236/dsc01194j. jpg]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru