Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Příběh s krajtou pokračuje?

To je tak, kdyz dela rozhovor bezny, hadu neznaly clovek, pro jine bezne, hady neznale lidi. Vsem na sidlisti je jedno, ze vsude moci a kaleji hodni a hezci pejsci, ze se clovek nemuze projit travou pred/za barakem, ne to tam pustit na hrani decko, pac se na 100% trefi do psiho h.vna. K hadum, kteri moci a kadi doma, nesmrdi (no, alespon ne ve spolecnych prostorach) a neobtezuji hlukem, k tem se musi vzdycky pristupovat jako k apriori nevhodnym, kdyz uz ne spatnym zviratum. Proto otazka typu "mohla metrova krajta sezrat dite?", kterou povazuju za nestastnou. I kdyz, mne se taky kazdy pta, jestli mne muj 2m hroznys neuskrti... Samozrejme, nic proti adminovi Bystrcniku, ktery si zaslouzi uznani za rovny a seriozni pristup. Bystrcnik urcite neni bulvar. Je od lidi pro lidi, coz je super, a nesnazi se o senzace za ucelem zisku. Clanek je trosku kostrbaty a nejsem si jist, jestli to pan Horcic dostal k precteni pred publikaci (jakoze zrejme ne). Ale celkove se mi zda OK.

Jeste si sem dovolim odpovedet adminovi Bystrcniku, ze v Bystrci zadneho hadare neznam krome sebe, ale sebe zase za experta nepovazuju, i kdyz o hadech a teraristice za tech par let neco vim.

Ted jsem zjistil, ze se objevila dalsi reakce na Redsnaka, kde admin Bystrcniku prezentuje potencialni nazev platku Bystrcky srackomet (s nadhledem a humorem sobe vlastnim, jak jinak...). Jeste jednou, palec nahoru pro Bystrcnik.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny