Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Leguán zelený a terárium

danio007 dej mi tvou adresu doufám že bydlíš někde blízko,rád bych tě viděl,když mi budeš říkat blbečku.Já svému legovi dávám všechno co potřebuje a i mnohem více tak nevím proč se do mě obouváte.Tady se nemůže napsat ani vlastní názor,aniž by dostal sprda.nic tak hrozného jsem nenapsal. A zvláště mě nasere,když mě kritizují lidi,ketří o mém chovu nevědí vůbec nic a ještě blbě pochopí co tu napíšu.



Som z Ovy:-)... Nepoznam ta, ale reagoval som na to co si napisal hore.
Tak isto ako som nepovedal ze nedavas legovi co potrebuje a ze mas pre nho male terarko.Ale napisat ze terarko 130x150x100 na dospelehho lega JE MAGORINA!A to kur ze hej.Do takeho terarka by som ho dal za trest!
Ak sem uz nejaku dobu chodis, tak by si mal vediet ze napisat nazor mozes.Ak je OK, nikto sa do teba neobuje, ale ak napises nieco take ako si napisal, vidis ze niesom jediny ktoremu si dvihol krvny tlak....Asi na tom nieco bude ze je to somarina nie?
Aby si nepovedal: Terarko vyzera faj, aj ked mozno by som mu tam dal este par konarov...

Johny - ano, ma sice 3legov v terarku, ale ber to tak ze napr pre jedneho constrictora terarko 100x50x60.Ale pre dvoch to nemusi byt 200x100x120.Staci ho zvetsit o polku a je to.Neznamena to ze 3x lego, tak 3x take terarko.A mimo ineho, ak by medzi jeho legami nieco nastalo(agresivita)tak ma pripravene este dalsie pre rozdelenie chovu...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny