Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 3x vyzvrácená potrava

jak dlouhou dobu si myslíte je schopen ojedinělej stonek rašeliníku zachycen na stěně žaludku si udržet své (pro hada negativní) vlastnosti?
uprimne - nemam paru...
Myslíte si že mají žaludeční šťávy schopnost nějak alespoň částečně a třeba po určitým čase, narušit strukturu těchto vláken?
myslim si, ze ani nahodou (viz treba co drevenych hoblin projde napr.velkyma hroznysema takrka bezezmeny). Spis verim tomu (ciste teoreticky), ze nove prijata potrava muze nekdy posunout "chuchvalec" na misto, kde tolik nevadi, pripadne i nejakym mechanickym zpusobem umozni jeho pruchod dal do streva, kde uz problemy nedela. TEzko rict. V techhle pripadech ale rozhodne neni na miste zkouset "ucpavku prostouchnout" nejakym krmenim - spis myslim, ze se neco podobneho obcas deje naprosto nepozorovane, aniz by had jevil znamky problemu. Kazdopadne - lecktera tuha rostlinna pletiva casto projdou takrka nestravena i travicim traktem bylozravcu s delkou streva a s mikroflorou, ktera je na jejich cástecné zpracovani oproti hadum pripravena.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny