Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem agama natahování k zvracení

dobrý den ctla bych se optat máme pulroční agamku 40cm a když baští občas má pak tendence zvracet spíš natahue pákrát jí natahne pak si lehne a vyhřívá se nevíte proč?batí tak 10cvrčku vitamíny a zeleinu denně děkuji za rady.

Předmět Autor Datum
Ahoj, něco podobnýho jsem pozoroval u našeho agamáka.Je to takovej řekl bych zbytek z vrhu a ještě k…
APes 31.08.2010 18:31
APes
já jsem si nebyla jistá také už mě to napadlo naše alex ještě nezvracela ale pece jen jsem nechtěla… poslední
smudlacka 31.08.2010 18:41
smudlacka

Ahoj, něco podobnýho jsem pozoroval u našeho agamáka.Je to takovej řekl bych zbytek z vrhu a ještě k tomu má pokřivenou nohu (asi jak byl dlouho u prodejce v krabičce). U nás je to tim, že se agamák přežírá.Prostě hltá úplně všechno, dokud nabízím. Pak to vypadá, jako by měl část stravy v laloku pod bradou. Tím natahováním si tu potravu z toho laloku poposouvá dál. Alespoň tak je to u nás. Jenom jednou jsem ho zažil že vrhul a to se přežral pampeliškama :) Jinak po tomhle náročnym natahování se ten náš taky přesouval na teplý místo a válel se.
Já to řešil tak, že jsem mu nabízel stravu postupně během dne.V současnosti už si dokáže množství stravy odhadnout sám.Ale když má velkej hlad a vidim na něm že hltá, tak mu prostě dám míň a častěji.

já jsem si nebyla jistá také už mě to napadlo naše alex ještě nezvracela ale pece jen jsem nechtěla nic zanedbat jinak ta naše s etaky láduje o sto šest je hrozná furt jen žere=)ale když na ní dnes koukam ej spokojená má krásnou barvičku jinak ej uplně tmavá v tomhle počasí hruza ale děkuji za odpověd a radičku=) spadl mi kamen ze srdce

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru