Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chci zbohatnout, ale neumím se ani normálně zeptat.

Já vím od koho jsem ty hady kupoval. Stáli 900,- a vím, jak to vypadá, když má někdo 15 dospělých mixů, nějaké tmavky a teď se narodí X mladých. Někdo k nim opravdu přistupuje s láskou ke zvířatům, ale jsou i tací, kteří to buď vnímají jinak nebo si toho prostě naložili moc a mají těch X malých hadů v jednom terárku, hodí jim rychle ráno X myší a jdou si po svých. Samec má zlomený ocas - podle charakteru zranění očividně přivřený atd. atd.
Já se řadím do té první skupiny, pochopitelně nemám nejmenší zájem, aby zvířata strádala, proto je raději nabídnu pod cenou a nejlépe lidem, kteří působí trochu zodpovědným dojmem a dokud je všechny neudám, budu se o ně vzorně starat.
Na burze jsem z tohoto důvodu věnoval lidem, které jsem si pochopitelně otipoval samce trachemys scripta elegans. Měl jsem 2 samce ( nějakých 17 let a teď i nově samici) v nádrži se nesnesli a já jednoho věnoval někomu, kdo má 2 samice a věděl jsem, že se bude mít lépe. Pochopitelně jsem jej těch 17 let krmil a v podstatě do něj vrážel prachy ( nesnáším spojení zvířata - peníze ). A princip je v tom, že bych teď mohl být nařknut, že tím "kurvím cenu" trachemys scripta elegans - není to opravdu postavené na hlavu ?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny