Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chci zbohatnout, ale neumím se ani normálně zeptat.

Zásadně s vámi nesouhlasím.
Je sice pravda, že všem může být prd do toho za kolik kdo prodává, ale uvědomte si že teraristika není bussines jako každej jinej. Množit může každej kdo zapojí 1,0 do 0,1 a chvíli tře o sebe. Elektro nebude nikdo dělat jen ze srandy za hubičku, protože to má jako hobby ani kus chleba ti nikdo neprodá, protože ho baví péct.(i chleba by měl stát víc než stojí, aby si ho někteří jedinci vážili, protože v téhle době se prodává za almužnu, ale to je OT)

Druhá věc je, že většína běžných zvířat se prodává za ceny do tisíce kč. Cena dobře vybaveného tera je daleko větší, nevnese-li sem někdo vlastní iniciativu a čas. Proto nemám pocit že by se cena musela blížit nule. Hroznu si pak koupí každej, kdo bude mít v kapse pětikilčo a doma ji vrzne do flaše od okurek s lampičkou ze stolku. Tohle podporovat snižováním ceny nemá smysl. Není nikde dané, co je adekvátní cena, ale mám pocit že na západě to odhadnout dokáží. Tady to nejde?

Osobně lituji každého, kdo se snaží v těhle podmínkách prodejem zvířat čestně a slušně živit.

Ad pes, je to stejně jako v teraristice, nic nemůže být zadarmo a pro všechny. Jestli nemáš na psa za 15 nebudeš mít na kvalitní krmeni i pro psa za 3. Neber to osobně tak to cítím já.

Perlička na závěr: poslední dobou žebrají o lepší cenu i lidi v kožených bundách s paklem tisícovek v kapse, nová móda? :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny