Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak otevrit hadovi pusu

No mne prave nejak hadi otevirani pinzetou ani nicim jinym oblym nesedelo. Ono se sice pise, ze tupym plochym predmetem typu pinzeta zepredu stredem prez tu dirku na jazyk a po pootevreni sikmo vzhuru vzpricit, ale asi jsem by na to moc mekky anebo levy; nejspis oboje. Zboku mne to nikdy nenapadlo, asi bych se bal o hadovy zuby. I kdyz, tim papirkem, je mozne taky jemnym kyvavym pohybem tento vsunout nejdriv z jedne a pak i z druhe strany. Na mladeho psohlavce jsem pouzil tu vatovou tycinku jak udidlo, jelikoz pinzetou to neslo a fakt jsem mnel obavy o poraneni hadka.

U male koralovky se mi osvedcil ten papirek z krabicky od leku. Po te kluzke strane se dal kousek mysatka pohodlne posunout dozadu az do jicnu.

Pinzetu jsem kdysi pouzival na otevirani tlamky u vodni zelvy, kdyz jsem krmil sondou. Tam bych asi s papirkem nebo tycinkou nepochodil :-).

Uff, a rozkrmovat jedovate tkanicky... ani predstavit... Ale rad se, b.c, nekdy prijedu podivat a neco noveho se teoreticky naucit ;-).

Jak na to ted koukam - spejle, paratka, kancelarske sponky - tak jsem asi fakt nemehlo. Alespon, ze to hadata rozchodila...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny