Předmět Autor Datum
Ak ho poprerabaš-vymenit konare na lozenie,neviem ake tam maš svetla,vyhodit substrat.Schovat lampy… nový
johny13 13.09.2010 13:05
johny13
Děkuji za rady. Ještě mě napadlo, prý to dělá více chovatelů, že bych jej mohla často nechávat volně… nový
Haňulka 13.09.2010 17:06
Haňulka
Voliera na vonok je dobry napad.Zabezpečit proti daždu,prievanu,prehriatiu,nočne teploty aby dlhodob… nový
johny13 13.09.2010 22:31
johny13
Myslela jsem to maličko jinak. Voliéra venku by sloužila jen přes den, ne v noci. A pobíhání po poko… nový
Haňulka 14.09.2010 19:55
Haňulka
Suhlas.;-) nový
johny13 14.09.2010 20:11
johny13
Souhlasím s Johnym13.To terárko je malé.Ale do dvou let postačí zcela určiťe.Závidím lidem kteří maj… poslední
LEGO25 15.09.2010 12:22
LEGO25

Děkuji za rady. Ještě mě napadlo, prý to dělá více chovatelů, že bych jej mohla často nechávat volně puštěného v pokoji (mám doma hroznýšovce a také jej často pouštím ven z terária, aby se "proběhl", samozřejmě pod dohledem) tak mě zajímá, jestli by to nemohlo vyřešit problém s prostorem, třeba na 4 léta. Nebo udělat legoškovi na zahradě větší klec a dopřát mu tak sluníčka přes letní horké dny (tam bych měla ale asi domýšlet parazity, že). Stále čtu články, než si ho pořídím, ale toto jsem tam neobjevila, tak děkuji za případné odpovědi.

Myslela jsem to maličko jinak. Voliéra venku by sloužila jen přes den, ne v noci. A pobíhání po pokoji taky jen ve dne, třeba celé odpoledne, zbytek dne a noc by trávil v tom teráriu. Myslela jsem, že to tak 3 roky může být a pak, v novém bytě/domě zařídím ono dvoumetrové terárium, které legošek potřebuje. S volným pobíháním po bytě nesouhlasím, myslím tím "venčení" pod dozorem. Pokud to ale ani tak není vhodné, počkám, až se budu stěhovat od rodičů a terárium bych založila až po této době - proto tolik dotazů. A moc díky za rady, zkušenosti mám opravdu jen s menšími ještěry a hadem.

Souhlasím s Johnym13.To terárko je malé.Ale do dvou let postačí zcela určiťe.Závidím lidem kteří mají barák a můžou udělat volijéru venku.Muj chudáček může být pouze doma a běhat po bytě.Občas ho ale beru na procházku ven.Nebo ho vozím ke tchýni autem.Volně mi sedí za krkem na opěrce.Docela se mu to líbí.Akorát až budeš dělat tu volijéru,tak tam dej co nejmenší oka poletiva,protože by se mohl pokoušet prolézt a odře si čumák.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru