Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Leguan červeny - zažmurene oko

Takže vlastnim leguana asi 5 mesiacov do teraz zatial sa mu vedie celkom dobre az na jednu vec . Leguan ma prave oko zažmurene a neak ho neotvara už asi tyžden . Ja si myslim že to bude zvliekanim sa ale chcem sa uistit .. bol sa nanho pozrieť aj veterinar ktory mi povedal že v oku nema nič oko je perfektne vidi cez neho ale že to viečko je asi podraždene nevedel mi povedať z čoho by to mohlo byť kedže v našom malom meste takych zvierat vela neni a nestretol sa s takym niečim .. nemal ani neake bakterie ževraj by to bolo vidno pod lupou .. tak sa chcem spytať vas odbornikou či ste sa s niečim takym nestretli .. prepačte za spam .. dakujem ..

Předmět Autor Datum
Když má oko zavřený týden, tak to svlíkáním fakt nebude. Může tam mít nějakej zánět, těžko říct, můž…
MadMike 14.09.2010 19:53
MadMike
No substrat nevieM Ci je dobry je to kôra .. Pytal som sa toho veterinara dneska čito može mať s toh…
Genius 14.09.2010 20:02
Genius
Nie si autorom temy-Kapre v očiach??
johny13 14.09.2010 20:16
johny13
Všimol som si ten prispevok ale nie.:) poslední
Genius 14.09.2010 20:34
Genius

Když má oko zavřený týden, tak to svlíkáním fakt nebude. Může tam mít nějakej zánět, těžko říct, může to být cokoliv. Je to jak kdybys napsal doktorovi přes internet bolí mě břicho co to může být, taky ti neřekne - přihoď fotku, co máš jako podkladový substrát? jaký používáš UV?

No substrat nevieM Ci je dobry je to kôra .. Pytal som sa toho veterinara dneska čito može mať s toho substratu a povedal mi že nie nema s tym problem a to uv by tiež nemalo byť problem.. Tiež som si myslel ze je to zapal ale pod tou lupou to bolo krasne oko akurat zažmurene dokonca neni ani napuchnute preto sa pytam.. Nechcel by som ho stratit

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru