Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc s varankem neji

Milá Zurindo,
dovolím si zareagovat, jakožto jeden z metařů tohohle chléva. Možná by bylo vhodné si nejdřív o chovaných zvířatech něco přečíst a až pak si je pořídit. Jasně, jste děsně chytří... Možná máš pravdu, protože nám vše jde o jediné a to o zdravá, vitální a rozmnožující se zvířata a snažíme se pro to udělat co možná nejvíce. Varan stepní je v oblastech výskytu relativně vzácné zvíře a to, že si nějaký "blbeček" koupí u nás 20 zvířat vede k destrukci populací a to mě opravdu vadí. Tedy, zamyslete se nad vlastním přístupem.

Tečky a čárky ve větách má čeština a nejen ta z toho důvodu, aby se dal pochopit smysl věty - tedy, aby se Vám dal odpovědět na dotaz. Pokud tam nejsou, nelze z toho pochopit, co pisetel myslel. Všichni odpovídající odpověděli! A slušně! První a jediný, kdo použil invektiv jste byla Vy. Tedy, pokud se neuklidníte a nezamyslíte se nad vlastním chováním, dávám BAN.

Ještě k chovu varanů - v přírodě žijí samostatně a to často daleko od sebe. Velmi často se napadají a zvířata v přírodě jsou pěkně zjizvená. Tedy život v jednom terárku ve dvou není pro velké druhy opravdu tím pravým ořechovým. Dále se jedná o typicky heliofilní druhy, tedy potřebují pořádný zdroj UV - trubice nestačí! To že se u nás tito varani téměř nemnoží je způsobeno mimojinné i tím, že se jim nedostatečně svítí.

To Cejna - nebýt Tvé úžasné trpělivosti, vlákno bych zamkl! Takhle se v tom i člověk pátrající po nějakém moudru něčeho rozumného dohledá.

Domluvil jsem.
VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny