Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hamm 11. 12. 2010 - Pojede někdo?

Lidi, ještě taková kyselá tečka za výstavou v Hammu, nejdřív jsem to nechtěl psát, ale poté co jsem se bavil s dalšími kamarády, z Hammu mám smíšené pocity.

1. Měl jsem domluvený přes terraristik.com s jedním němcem pár tropidophis feicki a pár tropidophis melanurus. Vypadal přes maily docela OK, řekl mi, že je o ně obrovský zájem (což je obecně pravda), a že chce zálohu. Tak jsem mu poslal 250éček oproti zálohové faktuře. Milý němec den před výstavou vypnul telefon a ende. Nemám ani eura, ani hady. Jsem pěknej vůl. Tak moc jsem chtěl rartiní zvířata, až jsem nalítnul jako malej kluk. Napsal jsem mu maila, aby mi do týdne vrátil peníze, nebo doručil zvířata na moji adresu, ale nestalo se... Minulý týden mi jiný evropský chovatel Tropidophisů potvrdil, že tento člověk je podvodník a peníze už neuvidím.

2. V tlačenici před vchodem někdo vybral manželce kabelku. 2500 CZK v prde... přesně mezi chlupatejma půlkama nějakýho hajzla.

3. Kamarád vezl zvířata-odchovy na prodej a měl domluvených 6 schůzek, z nich se uskutečnila jen jedna. Lidi prostě nepřišli, neozvali se,... totál ignorace. Docela naštvanej vezl většinu zvířat zpátky.

4. Jiný kamarád vezl zvířata na prodej, měl zajištěný stůl. Pořadatelé mu ráno zabavily zvířata, údajně že jsou "špatně zabalená" a dali mu je až v 17:00, aby je nemohl prodat. Vezl všechny zvířata zpátky do čech.

Z Hammu nemám nejlepší pocity. Je mi smutno z lidský neserioznosti a podlosti. Člověk poctivě maká aby měl kačáky, nikdo se s ním nes**e a jiní mají busines jen z toho, že okrádají a podvádějí ostatní. Všechno zlý je k něčemu dobrý. Z hammu jsem si dovezl aurory a heatianusy. Ostatní vyřeší čas, protože každá svině má svého řezníka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny