Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Fotoreportaz o tom,jak (ne)stehovat a (ne)objednavat terarium. S dobrym koncem..

Čau Radare, koukám že jsi stejný dobrodruh jako já.
Kdysi dávno, když jsem měl jen jednoho malého hrozňu, který nějak záhadně rychle rostl, tak jsem se rozhodl že mu u sebe v autodílně slepím nové terko.
No nebudeme troškařit, když terko tak pořádné. Mám velký počítačový rohový stůl, tak jsem ho nahoře ještě vyztužil velkou deskou a naměřil terárko přesně podle stolku a výška až ke stropu.
Když nadešel den D tak jsem mile terárko naložil s pomocí kamarádů na káru a pomalu dorazil domů s vidinou nového bydlení pro hrozňu. Před barákem ale nastal malinký problém zjistil jsem , že to monstrozní terárium žádným otvorem do baráku nedostanu. Co teď ? No tak jsem milé terárko před barákem rozřezal a nanosil domů po tabulích :-) Když jsem po pár dnech vychladl tak jsem ho v místnosti znovu slepil a mám ho do dneška nad sebou, když sedím u compu.
To ale není konec všem pohádkám, nedávno jsem dělal novou plovoucí podlahu a musel jsem vše vystěhovat z místnosti :-) Takže jsem dělal plovoucí podlahu v téměř prázdné místnosti a jako největší debil jsem neustále přesouval terko po místnosti. Takže tak. Ještě ho pro srandu nafotím a vložím :-) pokyhttp://img257.imageshack.us/img257/7126/dscf0002be .jpg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny