Předmět Autor Datum
Píšete jako by vám jich chcíplo víc najednou a neuvádíte druh (suchozemská želva de facto neexistuje…
navay 23.10.2010 07:04
navay
Jo jsem zapomněla jednalo se o t.hermanni. Ok,optám se tam co a jak.Děkuji
Rammstein 23.10.2010 07:12
Rammstein
Pardon za mužský rod. U hermanek by tedy mělo platit co jsem napsal. Prostě odevzdáte všechny "papír…
navay 23.10.2010 07:18
navay
V pohodě ;) Ok,díky moc.Zítra jim zavolám co a jak
Rammstein 24.10.2010 19:39
Rammstein
Tak jsem zavolala a pán mi odpověděl,že stačí zaslat papír od veterináře,kde mi napíše protokol o to…
Rammstein 25.10.2010 19:55
Rammstein
No vidíte, po mě zase při úhynu jednoho hroznýška chtěli zpět jen registrák a žádný protokol od veta…
navay 26.10.2010 02:30
navay
Také m to je divné,ale asi k tém mým registrákům přiloží ten protokol a tím to bude pro ně ukončené.… poslední
Rammstein 26.10.2010 10:04
Rammstein

Píšete jako by vám jich chcíplo víc najednou a neuvádíte druh (suchozemská želva de facto neexistuje), to se pak těžko radí...
Jinak obecně byste je měl odhlásit - na podatelně KÚ by na to měli mít formulář. Prostě napíšete úhyn a s tím pošlete (nebo rovnou tam zároveň podáte) ty registráky. Je to lepší, než je do nekonečna mít na sebe evidované, krom toho i úhyn máte povinnost oznámit (tuším tak do 2-3 týdnů, ale kdy chcíply víte nejlépe jen vy, samozřejmě že ;-) ), a kdo ví co si EU časem zas vymyslí za hovadinu - takže radši je nemít... Ale postup se může lišit úřad od úřadu, takže doporučuji radši se předem optat tam.

Tak jsem zavolala a pán mi odpověděl,že stačí zaslat papír od veterináře,kde mi napíše protokol o tom že zvířata uhynula a tím to končí.Myslela jsem že bude chtít zpět i registráky atd. ale prejnic takového.Píšu to sem pro další lidičky co se jim to třebastane či budou toto také řešit
Ale věc druhá,psal mi jeden pán ohledně těch registráků jestli bych mu je mohla poslat s tím,že by na typapíry měl nahlášený svoje zvířata.Přijde mi to nezákonné,nemáte s tím někdo zkušenost?

No vidíte, po mě zase při úhynu jednoho hroznýška chtěli zpět jen registrák a žádný protokol od veta nebyl třeba. Pak se v tom má čert vyznat, když všude chtějí něco jiného... Přijde mi divné, že po Vás ty registráky nechtějí. Rozhodně je nikomu jinému neposílejte! Samozřejmě, že je nezákonné mít zvíře nahlášené na registrák jiného uhynulého zvířete.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru