Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rack na hlodavce - výška ubikací

zdar:-D jéno ty darebáku]:)já už myslel,že jsi to nějak vypáchal a přijdeš s tutím.:-D
Jasně nebyly myši:-)tak tomu rozumím.
Ne ted vážně,pokud máš ty bedny co jsem viděl tak s tím asi moc nehneš,protože tam je vyška daná,ikdyž by se to dalo vyřešit novým víkem s krmelcem aby to daly i skákajdy,pokud tedy pojedeš standart velikost granulí.
U granulí velikosti třeba jako mají N1,K1 je to jednoduchý bud uděláš jemnější krmelec a nebo tu překlápávačku jak jsem ti už tuším 2krát vysvětloval je to jako králík a materiál TiZn.
To se týká myší.Potkany bych neřešil těm je tuto jedno stejně to ty ku...vyhrabou z každého krmelce,a pak přeorají celou bednu.Asi je mám nevychovaný??:-|,ale už to řeším:-D:-D,celkem jsem to asi vychytal tu krmičko napáječku ;-)zatím to funguje bez závad(přivezu do Pekla).
Potkany mám normálka v masna bednách a nebo Ikea ta lepší jako si brala I.minule ty potkany,ale většího rozměru a nižší.Tuty mají výšku 24cm a ty druhý 20cm dobrý je ten pevný rantl,dá se do něj zasadit nařezáný práh máš kluzák :-)výkluz už muže být z čehokoliv,ale nej je plast.jako kluzná plocha co z něj dělají reklamy :))
takže tak nějak.
Když už jsme u krmných hlodavců :-D...nechal jsem si poradit a dal dohromady ekologické sekačky :-D a funguje to :-D jedíný problém je váha jednotlivých sekaček ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny