Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SILIKON SMRAD

Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně smradu ze silikonu.
V terárku jsme dělali úpravy pomocí silikonu na akvária, vše hezky drží a je suchý, ale stále to smrdí po octu. Bude to malému gekonovi madagaskarskému vadit? Nebo ho tam v pohodě můžeme umístit?
Díky moc

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
chtel bych vyuzít tohle vlakno k moji otazce. Delal sem vodopad do terarka.slepil sem bridlicove pla…
milde 05.09.2011 10:29
milde
bude to potřeba nechat vyvětrat samovolně,tenhle typ silikonu vulkanizuje v optimálních podmínkách 1…
viper 05.09.2011 12:28
viper
oukej. uz sem to mel tejden venku.. nechal sem to na slunicku.. koupal ve vane na zahrade.. pak zas… poslední
milde 05.09.2011 12:33
milde

chtel bych vyuzít tohle vlakno k moji otazce.
Delal sem vodopad do terarka.slepil sem bridlicove platky do L ty kaskadovite naskladal na desku kousek extrudovaneho polystyrenu a naseledne vypenil.. nechtel sem spary matlat nepidlem na dlazbu..tak sem mezi spary nanesl vrstvu akva lepidla od den bravenu a nasledne zasypal zulovou drtí .. ted.. cca po 8 dnech je cely vodopad cítit octovým zapachem.uz jsem to 2x cely vykoupal ve vaně a po oschnuti opet smrad.nevi nekdo jak to neutralizovat?

bude to potřeba nechat vyvětrat samovolně,tenhle typ silikonu vulkanizuje v optimálních podmínkách 1 mm za 24 hodin (myšleno samozřejmně do hloubky)takže pokud si někde udělal větší vrstvu bude v hloubi ještě živý - proto ten octový zápach.....urychlit to lze teplotou (max 30-35 stupnů) a občasným porosením

oukej. uz sem to mel tejden venku.. nechal sem to na slunicku.. koupal ve vane na zahrade.. pak zas na slunicku.. pak sem to postrikal roztokem kyseliny citronove ... pak vykoupat.. na slunicko.. a stale nic :-D uz nevim.. ve ctvrtek to budu montovat vse do noveho terarka tak uvidim jak to bude vypadat a jak se to bude chovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru