Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zadní stěna pro žabky ( tropické terárko)

Potřebovala bych poradit s výrobou zadní stěny
Ještě jsem nikdy nevyráběla zadní stěnu.Napadlo mě třeba udelat jí z betonu a vsadit do toho kanínky a předtřít tera.lepidlem a nebo jenom to lepidlo a připevnit pár kamínku. Jde mi halvne o to abych si neptravila žabky a aby to bylo snadne na čištění kvuli velké vlhkosti.
Díky za rady

Předmět Autor Datum
Nedávno jsem s jednou paní řešil výrobu zadní stěny do terária,a jelikož to jsou vesměs terka o malé…
LEGO25 30.11.2010 11:52
LEGO25
exoterácká pozadí jsou sice netoxická, ale mají celou řadu nevýhod. Pokud se nenatřou třeba epoxi pr… poslední
Aurifer 30.11.2010 16:10
Aurifer

Nedávno jsem s jednou paní řešil výrobu zadní stěny do terária,a jelikož to jsou vesměs terka o malé velikosti,tak jsem ji spíše doporučil"i když nerad"stěnu od exo tery.Máte totiž záruku toho,že se žabky neotráví,protože to je absolutně netoxické.Ale to je jenom tip na co nejzdravější stěnu.Jinak jak vyrobit stěnu do terka,najdete už v nějakém vlákně,je to dost diskusní téma.http://tera.poradna.net/q/view/42094-terarko-pozad i http://tera.poradna.net/q/view/144775-pozadi-terar ia-z-montazni-peny?page=r151329#r151329 http://tera.poradna.net/q/view/62123-polystyren-ne bo-pena?page=r62143#r62143 Koukněte na ty odkazy.

exoterácká pozadí jsou sice netoxická, ale mají celou řadu nevýhod. Pokud se nenatřou třeba epoxi pryskyřicí nebo jinak povrchově neupraví, tak je časem okoušou cvrčci. Navíc ta barva začne po nějaké době pouštět. sice asi není jedovatá, ale stejně to pak blbě vypadá. A dál, musej se ucpat ty prolisy na kabely, protože tamtudy za pozadí ráda zalézají chovaná zvířata a chcípaj tam. Mně se osvědčila pozadí do akvárek od Juwelu, mají povrch z pryskyřice. Cenově nevyjdou o moc dráž než po domácku vyrobené pozadí, ale ten vzhled už je o něčem jiném.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru