Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neobvyklé druhy krmného hmyzu

zdar:-D,čekací taktika se vyplatila :-D
a.d.Auri:nevím co to rybenka??pokud vím byla revize rodu a nyní se to jmenuje vanák :-D,protože to bydlí ponejvíc ve vaně a přilehlých lokalitách.
a.d.Jana B:-):jani máš pravdu,vaše zpracování obilí je hned na druhém místě po praseti.;-)
osobně bych ty Bruchidae moc neřešil.Jenom acanthoscelidínů je docela dost bez fotky aspon"prdelky"to nedá ani Harry Potter a to nějaký machr.
co má doma Auri??já bych to viděl na Oryzaephilus surinamensis??tedy pokud je naše.
Pokud to náhodou přijelo lodičkou od bratrů z východu je možný vše a bez klíče to asi nepůjde určit,ale zase náhodou jsou to makáči na rozdíl od těch našich.
další co mi napadlo jsou snad všechny druhy zavíječů a potemníků.Brouky sice nechtěj ani slepice,ale larvy o.k.
Zatím se každý vyhnul roupicím i grindalu,nechápu proč?? jde to chovat doma žerou jak pulci,žáby tak i nz různých ještěrek.
Ted to bude pro věčné stěžovatelé že nejni tuto a tamto:
rada zdarma:
v zimě se má sedět doma na řiti,topit,popíjet švářo nebo plachetnici a ne běhat po poli a přilehlých lokalitách jak švestka a shánět něco k žrádlu aby mi to doma nepopadalo.No nic jedem dál.
Přesto;-)existují zdroje :-D,zrodila se mi myšlenka o tom kde co najít,tam jsem si vzal nůžky na růže a vyrazil.Nějaký hlas z dáli mi našeptával"chran tě pánbůh]:)"tak jsem věděl,že jdu dobrým směrem :-D:-D.takže nebudu reagovat na blbé výmluvy typu mi to nikde nemáme,prostě je to všude a hotovo.Je to takový keř,strom žádnámodelka to není,ale poměrně pěkně to kveto(tuto je jediná výhoda) a je to Euonymus europaea na tom hnusákovi není nic moc na koukání,ale přezimují na něm mšice :-D:-D:-D a že jich tam je ;-)takže tak.Jinak "vidle" z něj dělájí žíví plot,ten zastaví i pelešáka :-D,taky z jeho dřeva jsou bomba násady.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny