Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pochlubte se - Jedovatí hadi VI

Tak potvrdim M.A.S.H. slova :-D
Vladek - nejaky cas s nimi uz pisem (http://www.ophiotropics.com/) a zatial bez problemov. Nemozem sa stazovat (az na tie papiere - no za to oni nemozu:-/).
Vsetko sa dohodlo, poslal som zalohu, no prisli problemy s tymi papiermi. Koli paseractvu sa musia papiere vybavovat aj na zvierata ktore niesu chranene:-/ Takze do Hammu to nestihli. Hned mi chcel zaplatenu zalohu (50% z dohodnutej ceny) poslat na ucet. Potom sme sa dohodli, ze mi ich vrati v Hamme aby sa zbytocne neutracali peniaze za prevody.
Inak na strankach je kontakt na Ralfa Vitta, ale napr chrysopeleii a Trimosov ma Thomas Jeakel. Je to myslim Dr. na nejakej univerzite v indonesii, uz len s toho dovodu pochybujem, ze bude robit nejake podfuky (pokazit meno a narobit problemy ako sebe, tak aj skole).

Co sa tyka ich zvierat. Trimosov mal v Hamme ::) Boli fakt krasny, najdrahsich mal myslim po 130€. Vsetko NZ.Pardne hadose:-P

Inak paradne sotecky :-P A este paradnejsie hady.

M.A.S.H. - MmS prijato :-PParadicka;-)

Pitviper - na tom DvD mal myslim nejaky popis podmienok v chove (myslim, ze tam mal aj napisane nieco z vlhkostou). Cena bola mylsim len par €. Takze ak by niekto tie trimose kupoval, oplati sa mu par korun vrazit aj do DvD. A stavim sa, ze tam mal aj nejake dohodnute zvierata, no mal tam toho dost aj na volny predaj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny