Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rhacophorus hippopotamus

Zdravím páni kolegové.
Jsem rád, že někteří z Vás neusínají na vavřínech a stejně jako mě Vás zajímá tento revoluční převrat v teraristice.
Nerad bych umřel úplně blbej a tak bych se ještě rád na teraristice pořádně napakoval. Nejsem ale totální škrt a tak se o těžko získané informace podělím.
Melda našel chovatele pana Sernáta, který do tohoto projektu narval obrovské prachy.
Arutha (rudý khmér), našel ruského chovatele, který je od výše jmenovaného Sernáta o krůček vepředu, ale jak se zdá oba plavou ve stejném problému.

Ono jde nejspíše o to, že oba chovatelé mají zvířata ze stejné lokality, kde Létavka hroší nemá jinou možnost výběru a příjmu potravy.
Já jsem si však našel jiného chovatele a to z Japonska jménem Kazumi Yoshiaki, který chová létavky z jiné lokality a ty dokonce odchovává. Problém ale zůstává u odchovu pulců, kteří se navzájem nejen požírají, ale i při odděleném samostatném odchovu z neznámých příčin hynou. Tady si myslím, bude problém jak píše Arutha v nevychytané „polévce“.
Kazumi Yoshiaki zkrmuje pulcům jiné obojživelné rybky a to Běličkus poskakuntus, (viz přiložené foto). Tyto rybky se chovají velice snadno. V uvedeném návodu na „polévku“ se jim daří a stačí jen dokrmovat spařenými kopřivami.
Pokud budete mít zájem, mohu Vám zítra napsat čím Kazumi Yoshiaki krmí pulce po metamorfóze a následně dospělce.
Chovu zdar, s přátelským pozdravem Luma

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny