Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Elektroinstalace terarii

Ahoj, teprve teď jsem si všiml tvojí a bahnovo včerejší konverzace a je fajn, že jsme se nakonec ideově všichni +-sešli tak jak jsem ti to navrhnul.
K velikosti rozvodnice- vychází ti 7 modulů plus svorky. Svorek nutně potřebuješ 4ks pro jednotlivé zásuvky terárií. Svorky na vývodu z chrániče jsou jen pro přehlednost/úhlednost - bylo by možné jít z chrániče rovnou na spínací hodiny drátem (na prodrátování za chráničem použij CY 1,5 a barvu dle schema), malá modrá (N) svorkovnice vedle jističe by šla taky vynechat - můžeš jít pracovním vodičem z přívodu rovnou na proudový chránič a spínací hodiny, černá svorkovnice na vývodu ze spínacích hodin by šla taky vynechat - na svorku jdou zapojit dva dráty, pouze musí mít stejný průřez.
Na svorku počítej minimálně jeden modul. V minimalistické variantě by jsi potřeboval 7+4 -> 11 modulů, dělá se 12ti modulová. Tak jak to máš nakreslený by jsi potřeboval 7+7 -> 14modulů. Použít můžeš třeba http://www.elima.cz/obchod/product_info.php?produc ts_id=10814 .Rozvodnice jsou většinou dělané tak, že máš otvory na pár modulů a zbytek je dělán k vylámání/vyříznutí nožem. Tahle má 8 modulů otevřenejch - potřebuješ jich 7, můžeš jednu díru zaslepit záslepkou http://www.elima.cz/obchod/product_info.php?cPath= 284_533&products_id=8258 .

Mé doporučení je použít 16ti modulovou rozvodnici.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny