Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výroba dekorací do terária(vodopády)

Dobrý den stavím terárium pro agamu kočinčinskou a kamarád mi pro inspiraci poslal tento odkaz: http://www.lizard-landscapes.com/how-to-make-a-wat erfall.html jsou tu velice pěkně udělané vodopády jenže je to v angličtině a to není můj šálek kávy. Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo s takovou výrobou zkušenosti a zároveň bych chtěl poprosit někoho kdo umí anglicky aby si popřípadě pustil video a napsal mi co na výrobu používá hlavně co je ta první vrstva kterou všechno dokonale zalije a pak už jen barví to poslední je nejspíš lepidlo na lepení akvarek.

Předmět Autor Datum
Video sem nekoukal, ale podle rychlyho procteni clanku. Grout... prekladac vyhodil "malta", ja bych…
bahno 24.02.2011 13:58
bahno
Aha tak malta, jednu stranu terária jsem dělal flexibilním lepidlem na kachličky ale jde oto ze i kd…
sharkcz 24.02.2011 16:41
sharkcz
koukni na tohle http://www.youtube.com/watch?v=T_4gCuKRCeU&list=UU vI2dy8cu4rZk96dDTBKIKg&feature=c4… poslední
nick11 09.02.2014 22:03
nick11

Video sem nekoukal, ale podle rychlyho procteni clanku. Grout... prekladac vyhodil "malta", ja bych misto malty pouzil klasicky flexibilni lepidlo na dlazdicky(je pruznejsi), jinak pouziva akrylatovy barvy, barvenej pisek, akrylatovy lak a na konci to patla akvaristickym silikonem(a dost resi bezpecnost prace), ja bych na to dal polyesterovou nebo epoxidovou pryskyrici ale na vysledku to nic moc nezmeni.

Aha tak malta, jednu stranu terária jsem dělal flexibilním lepidlem na kachličky ale jde oto ze i když jsem lepidlo hodně naředil přišel jsem o jemné detajli a tady natom videu je vidět že se malta krásně rozlila všude po modelu a detajli zůstali zachovány. Podle videa mě to přišlo o dost jednoduší práce něž s flexibylním lepidlem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru