Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pravdepodobne takove, co se vyskytuji na tech samych lokalitach, jako ty zabky. K chovu v zajeti je… poslední
xuebao 08.03.2011 11:37
xuebao

Pravdepodobne takove, co se vyskytuji na tech samych lokalitach, jako ty zabky. K chovu v zajeti je to velice potrebna informace...;-)
BTW, proc prosis o radu, to je tim chces krmit?

Navrhuju zadat do Googlu retezce jako "Dendrobatidae", "Dendrobates auratus" a "diet". Ja jsem napriklad nasel po peti vterinach hledani clanek "Evolution of Diet Specialization in Poison-Dart Frogs (Dendrobatidae)" od Catherine A. Toft z roku 1995, kde by se snad neco zajimavych informaci dalo vycist. Anebo stat "Green poison frog, Dendrobates auratus." v knizce "Grzimek's Animal Life Encyclopedia, Volume 6, Amphibians. 2nd edition." z roku 2003.

Krome toho existuje par clanku, kde se potrava dendrobatek resi ohledne ziskavani toxicity, napr Caldwell 1996 "The evolution of myrmecophagy and its correlates in poison frogs (Family Dendrobatidae)", ktery byva casto citovan v X variacich ruznych kersitu na dendrobatky, podobne jako ta stat v encykopedii.

Paklize to myslis vazne a chces vedet, ne ze je to dotaz plynouci z jakesi lenosti, omezenosti, narcismu apod, mozna bych byl ochoten Ti nejake clanky k odrazeni se poskytnout.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru