Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co kdo posloucháte za hudbu-Vl.

" Já prostě do Hammu jedu a to na kole"... Původně jsem zvažoval na svém horském (auto zavrhuji- zbytečné náklady na benzín..), ale bohužel mi uchází přední- zřejmně z ventilku a mám obavy z časového prodlení na trase při častějším dofuku hustilkou.., proto jsem se rozhodl navštívit svého otce za účelem zapůjčení jeho vlastního kola- má stále skvělé a osvědčené skládací kolo značky Esca, rok výroby 1983 a navíc je vybaveno zadním nosičem, čili je zde možnost někoho vzít sebou a zpříjemnit si cestu příjemným pokecem...
Pravda, otec (nelida) bude zřejmně vyžadovat za zapůjčení+ amortizaci kola určitou finanč. částku, ovšem věřím, že do 30 kč. ho ukecám.
Vpodstatě, pokud by byl zájem o svezení, kontaktujte mne zde ohledně stanovení data výjezdu atd. a pro vážný zájem bych byl ochoten namontovat dětskou sedačku do předu (tata ji bude mít někde na hůře) a vzít dalšího zájemce.
Jinak pro nepřízeň počasí jsem vybaven 3-mi deštníky- bohužel pláštěnky nemám a pro pohodu cestování v bych vzal kazož..
Pro ještě vážnější zájem jsem ochoten to ovrtět, ovšem cena amortizace kola by se vyšplhala asi na 58 kč,/ hlava.
Mimochodem , prosazuji jízdu spíše vyhlídkovou+ občasné zastávky ohledeně dodržení pitného režimu po cestě v restauracích.
Takže, není problém, když tak se můžeme i prostřídat ve šlapání a pevně věřím ve zdařilost akce....

http://www.google.cz/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi= 2&ved=0CCAQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com %2Fwatch%3Fv%3D2JSgjQHPrTc&ei=Xb93TteSO4b4sgbf5-n_ Cg&usg=AFQjCNEf2Bi2OraUr401fnJIoMnYqDdGIg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny