Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Venkovní voliéra - budování

Jelikož své budovatelské plány plním na 152%, soudruzi a soudružky :-), hlásím že je dobudováno. Sice později, ale přece ( nebyli lidi ;-) ). Dávám to sem nejen coby inspiraci pro ty, kteří se do něčeho podobného chtějí pustit a hledají materiály jako já před třemi měsíci, ale i proto, aby jste mi to sepsuli či pochválili ( dělá to dobře mému egu ). Po usilovném propracování a několikanásobném přebudování plánů jsem stvořil tohle.

Rozměry celkové: d x v x š 170 x 180 x 70 cm
Rozměry " obytné " části : 170 x 140 x 70 cm (40 cm jsou nohy)

Cena za celý ten cirkus byla kolem 3.000,- Kč.

Smrkové hranoly 35 m 1.200,- , zasklívací lišty 400,- , sklo 750,- , Luxol Impregnant a Luxol Top 350,- , pletivo 600,- .

Spolu se svým tři a půl letým synkem jsme po tři víkendy řezali, impregnovali, natírali, natírali (natírali jsme 2x ;-) ), šroubovali, sponkovali pletivo a zasklívali do lišt sklo.

Celou voliéru jsem pojal jako dvě oddělené části které jsou k sobě sešroubované vruty a pokud bude potřeba, bude je možno kdykoli oddělit. Dvě kolmo na sebe postavené stěny a strop jedné z voliér jsem udělal ze skla coby závětří a na strop jsme ještě se synkem nalepili protisluneční fólii ( 1. zabrání vysypání skla při případném rozbití, 2. chamíci budou mít možnost se schovat před sluncem ). Zbytek stěn, strop a dno jsem udělal z pletiva s oky 1 x 1 cm.

Hodně zdaru při budování.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny