Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem agama vousatá a kostíci

Ahoj,je mi 14 let takže bych se chtěl omluvit těm,kterým můžou tyto otázky připadat blbé,ale já se stejně zeptám. 1)mám dvě agamy samce a samičku staré půl roku jenže mi nepřipadá,že by rostli sice se svlíkaj často,ale samička má 28cm a sameček 30cm no a někde jsem četl že to muže být nedostatkem vápníku no a tak bych se chtěl zeptat jestli jim mužů dát kostíky (to je ten jogurt) v televizi tvrdí, že je tam fest vápníku,ale v televizi toho tvrdí. Já vím je to hodně blbá otázka,ale na netu jsem četl,že někdo dává dokonce psí konzervy. 2) Můžu jim dát jednou za čas syrové maso? Jo a podmínky v poslední době maj horší,protože asi před měsícem mi přestala svítit UVB žárovka,ale když je pěkně tak je dávám na sluníčko. Jinak zbytek podmínek je v pohodě.Už jsem přemýšlel,že bych je dal pryč,protože mám ještě jiná zvířata a finančně to nezvládám. Dík

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo a ještě bych se chtěl zeptat na chování agam. Vedle terária mám postavený fikus benjamin a když p…
Marťas666 22.06.2011 16:58
Marťas666
Agamy reaguji na pohyb nejdou po fikus ale mysli ze je na nem nebo ze on je naky brouk mavej jim lis…
kiklop32 23.06.2011 17:48
kiklop32
ony mě aj koušou a nejhorší je že když kousnou ta nechcou pustit :D
Marťas666 23.06.2011 22:26
Marťas666
Vic krmit :) pritelkyne ma gelove nehty a kvuli agamam nemuze mit oranzove protoze kdyz je krmi nevs…
kiklop32 24.06.2011 16:49
kiklop32
jo no musím je krmit víc proto asi taky nerostou,ale spíš to bude z nedostatku UV záření. Bohužel ja…
Marťas666 24.06.2011 21:18
Marťas666
Verim ze se bavime o UVb driv se chovali i bez toho ale musel se presne davkovar D3 ale preci jen je… poslední
kiklop32 26.06.2011 13:08
kiklop32

Jo a ještě bych se chtěl zeptat na chování agam. Vedle terária mám postavený fikus benjamin a když prostě se na něm pohne větvička tak to agamy zmerčí a jak magoři skačou na sklo a prostě chcou za fikusem,ale když jim dám do terárka něco zelenýho tak to nechcou.Jo a ještě bych se chtěl zeptat proč samička když si vezmu samce ven z terária tak začne předníma nohama kroužit kolem hlavy(dělá to jen když je samec venku.Nevím jestli to je zrovna ono,ale v knížce jsem četl že je to znak podřízenosti,ale proč to dělá jen když ho mám venku? dík ;)

Verim ze se bavime o UVb driv se chovali i bez toho ale musel se presne davkovar D3 ale preci jen je dobre to mit bez toho bych je nechoval aspon je casto poustej na prime slunicko ( ne pres sklo ). Cvrcci se mi doma neosvedcili vzdy pochcipali navic musis mit vic nadob protze se zerou a poziraj i vajicka. Me vic vyhovuji svaby nejsou tak narocni kdyz utecou chcipnou nepojidaji sve mlade a celkem rychle se mnozi a ani mi tak nesmrdej.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru