Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Ano řekl mi to ten,co jsem minule psala,že se mi nelíbí jeho názory a praktiky. nicméně dělal mu údajně testy prý rentgenového typu,nějaké krevní testy atd.Nezdá se mi to,proto bych ráda věděla váš názor..
Ach jo...Sulkatko, pokud to s tou zelvou myslite vazne, tak ji seberte spolu s dosavadnimi vysledky vysetreni a jdete za veterinarem, kteremu duverujete, a hlavne, ktery ma se zelvami vetsi zkusenosti (lupus Vam vyse doporucoval jednoho z nejlepsich plazich doktoru, toho bych se drzela). To co tu vypravite za historky z ordinace zni prazvlastne (i kdyz vzdycky to beru radeji s rezervou, nektere veci proste casto mohou byt zkreslene interpretaci). Pokud se Vam neco nezda, necekejte na nic a proste jdete za lepsim. Porad rikate, ze Vam za to ta zelva stoji, tak neplytvejte energii na miste, o kterem mate pochybnosti. Nazor lidi na poradne je v tuto chvili irelevantni. Zkuseni chovatele Vam tu nastinili x moznosti, ktere prichazeji v uvahu, diagnostiku ale musi udelat plazi veterinar.
A k nadoru - u plazu nejsou moc caste a uz vubec neni jednoduche potvrdit, ze se o nej jedna, (ze nejde jen o nejaky novotvar jineho puvodu). Tim netvrdim, ze to neco takoveho neni, ale spis to, ze bych si tento zaver nechala minimalne overit od veterinare, na ktereho jsou co se tyka plazi mediciny dobre reference.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny