Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Geochelone sulcata - výhradně o tomto tvoru.Děkuji.

Copak neexistuje někdo,kdo by zjistil,co jmu opravdu je??????????
Od toho jsou právě fundovaní veterináři a ne evidentně ti, co se s nimi potkáváte. Nic není hned. A myslím, že Lupus se snaží od počátku pomoci a jde mu to dobře. Bohužel jak uváděla Jana, cokoliv Vám někdo namítne, berete hned s urážkou, hodnotíte člověka na základě svých pocitů a nějakým na oko dosaženým "úspěchem o pár gramech" dokazujete ostatním, že to jde i přesto, že děláte pravý opak a že Vy vlastně máte pořád pravdu.
Proč myslíte, že tu s Vámi ztrácí Lupus a další čas??? Protože nemá soucit s tím zvířetem, které žije u člověka, který má tendenci si neustále s někým dopisovat, řešit tu problémy, které nevyřešíme, místo, aby se zpakoval a objel víc veterinářů, aby se na něco přišlo?? Dostane za to Lupus nějaké peníze??? Až budete mít víc zvířat, než jen pár na mazlení, která namrskáte k sobě bez ladu a skladu, bez karantény, bez potřeby chránit svoje původní chovance na nichž Vám údajně záleží, přestože je ohrožujete víc, než Váš rozum vůbec připustí, tak pochopíte, že to s Vámi všichni mysleli dobře a s tou želvou možná ještě víc.
Jak moc si zničíte chov svým jednáním, kolik želv odpravíte svou nerozvážností a neuposlechnutím rad, které jsou dobře míněné, je totiž jen na Vás. Pak je otázkou, komu tady na čem víc záleží... Promyslete si velmi dobře, než opět něco podobného napíšete.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny