Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Šváby-teplota a výroba terárka z akvárka

Čus,jsem se chtěl zeptat jak mam docílit potřebné teploty u švábů když bych je chtěl začít chovat? Chtěl jsem tam dát 50W žárovku,ale četl jsem že šváby potřebujou tmu a topný kabel navíc nemám :.(.Kdybych tam dal tu žárrovku tak myslíte,že by stačilo dát jenom více proložek od vajec,aby se měli kde schovat před světlem? JO a ještě jse se chtěl zeptat jestli někdo nevíte jak mám vrtat do 8mm tlůustého skla? Mám velké akvárko a chtěl bych si tam dát agamy,ale jak čtu tak se to moc nedoporučuje. TAk mě napadlo že bych koupil tabuli skla,rozřízl ji napůl,nahoru a dolu bych nalepšil lišty ať mi vzniknou posuvné dvířka.To vrtáni bych chtěl vědět,protože nějak musím vyřešit topení,svícení,větrání. Díky ;-)

Předmět Autor Datum
na co vrtat? vsak vsechno cos napsal se da jednoduse udelat i jinak.. Topeni snad vyresis nejakou bo…
standy 13.07.2011 21:08
standy
jo no to by šlo dík;-) ale já jsem chtěl to akvárko předělat tak abych nemusel na zvíře sahat ze zho…
Marťas666 13.07.2011 21:52
Marťas666
no vsak jo. Udelas dolu jeden pruh skla, pak tam das klidne i prouzek pletiva musiho nad to das zase… poslední
standy 14.07.2011 08:43
standy

na co vrtat? vsak vsechno cos napsal se da jednoduse udelat i jinak.. Topeni snad vyresis nejakou bodovkou, kterou budes mit nahore napriklad zavazanou za sitku. to se dostavame k vetrani.. ty chces delat diry do terarka na vetrani? To je blbost.. Radsi tam dej Al muší pletivo nalep ho silikonem do diry mezi skly nebo pres cely strop a mas daleko lepsi vetrani a hlavne jednodussi.. sviceni.. to nevim cim chces svitit ale snad kazdy svetlo se da zachytit napriklad o tu sitku.. nebo ja mam na jednom terarku udelanou takovou desku se svetlama.. nalepeny tri keramicky objimky s L profilem silikonem silikonem na horni stenu a v tom kompakty..

jo no to by šlo dík;-) ale já jsem chtěl to akvárko předělat tak abych nemusel na zvíře sahat ze zhora a aby melo lepší větrání:) jo a co se tyče toho větrání tak jsem ho nechtěl vrtat ale myslím řže by t stačilo vyřezat a po sléze tam dá to pletivo. řezačku na sklo mmám takže by to bylo good :-D (snad)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru