Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pochlubte se - Terária XI.

Tak už se finišuje s dvojicí terárií.Rozměry jednoho tera(to druhé je úplně stejné) 200x90x60 - DxŠxV.Větrání je z boku a nahoře + mezi skly je mezera cca 4-5mm kudy to terárií proudí také vzduch.U tmavky mám jen zdvojené horní vetrání + mezeru mezi skly a nemám problém.
Uprostřed bude Eunectes murinus a nahoře Boa constrictor - jde do nového tohle co má teďka je o něco menší a půjdou do něj regiusky.
Anakonda(prostřední tera) bude mít topnou desku,kde vyhřívání zajištuje topný kabel 90W řízený termostatem s režimem den noc.Poté dvojici lamp denní,noční-watáže nemám ještě ozkoušené a zářivku 36W.Do budoucna cca 2 měsíce započnu stavět velkou nádobu na vodu kde se bude voda filtrovat přes vnější filtr a přihřívána také mimo tera.

Hrozna(horní tera) opět dvojice lamp (Druhá není vidět-už nemám vhodný květináč a dnes jsem ho už nesehnal) den,noc-watáže nemám ještě ozkoušené,zářivka 36W. A dva topné kameny watáž teďka přesně nevím,myslím že 6W a 15W.
Povrchová úprava : Spodek terárií-EPOXY1200,stěny-dvě vrstvy laku.

Starší terárium(úplně to spodní),které tu někde možná je,obývá Python molurus bivittatus.Tam je také dvojice lamp noční-exotera 50W a denní silvania halogen 50W.A zářivka 36W silvania activa.
Topím dvěma 25W topnými kabely zabudované v dlažbě a celé to řídí termostat.
http://img339.imageshack.us/img339/443/pb204998.jp  g
*Pozadí jsem záměrně nedělal.U takovýchto velkých hadů je to celkem nepraktické pokud terárium není o velikosti běžné místnosti :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny