Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nešikovný lovec?

Na uvod podotykam, ze nie som terarista a zabludil som sem len omylom a zaujal ma len nadpis threadu.
Pride mi nenormalne, ze sa pokusate z hadov "vychovat" mrchozrutov a potlacit v nich zakladne instinkty lovca. Pokial je had raz predator tak preco ho degenerujete podavanim mrtvej pripadne mrazenej potravy? Na jednej strane mate sice pekneho hada, na druhej strane verim, ze po rokoch pekne zdegenerovaneho a ak by sme pripustili, ze si hady predavaju iste informacie cez geny tak neviem, co by vzniklo po par generaciach parenim takychto jedincov. Zeby had, ktory radsej zomrie od hladu akoby si mal nieco ulovit, pretoze to uz vobec nevie?
Pride mi to take cele divne, ze robite z tych hadov skor domacich maznacikov ako su tucne panelakove psy, ktorym sa po rokoch nicnerobenia tazi bezat a len sa tak prevaluju pri chodzi...to uz nie je potom ani pes, to je chodiaci pozierac domacich potravin.
Je to len laicky pohlad, vychadzam len zo sedliackej logiky, ale keby chovam hada doma ja, snazim sa, aby som mu vytvaral co najviac prirodzene podmienky a urcite by som skrticovi potravu vopred nezabijal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny