Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno databáze článků a informací

kdežto ty stránky odborných institucí nabízí spíš odborné informace, které se týkají různých disciplín
To samozřejmě ano, ale pokud už máš nějaké chovatelské zkušenosti a umíš myslet, tak už pak není takový problém danému zvířeti třeba zajistit adekvátní podmínky chovu, ikdyž o jeho chovu třeba nic nenajdeš, nebo najdeš na fórech různé domněnky, jak by se to asi mělo chovat ve finále schrnuté v dogma, že je ten druh nechovatelný v lidské péči :-)

Navíc za sebe musím říct, že nejlepším zdrojem je kvalitní literatura
S tím jednoznačně souhlas, ale potíž je někdy v tom, že literatury je často hafo, ale té kvalitní málo. Protože literaturu často píšou lidé, co když budu citovat Petra60želv- přečtou si 3 knížky a 4tou napíšou. + ty co si přečetli ještě blbě přeložili. takže do literatury se sice vyplatí investovat, ale taky to chce vybírat.

o nějakých článcích v čínštině nebo ve španělštině a jejich následném překladu... Do získávání informací v neznámých jazycích jsem se nikdy nepustil. Přináší to nějaké výsledky?
přináší to ty výsledky, ke kterým bys jinak neměl možnost se s pouhou angličtinou vůbec dostat, protože to jsou často informace striktně ze zemí původu toho druhu ( a tudíž potom pochopitelně v dotyčné řeči) a informace v angličtině prostě chybí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny