Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Želví granule po sešlosti Klubu

Tak teď jsem trochu zmatená s tím Mazuri a Mazuri.. Granule pro želvy momentálně neřeším, protože si vystačím s vlastnoručně připraveným krmením, ale řeším kaše a granule pro opičky. Objednávám Marmoset Jelly a granule Mini Marex. Obojí tedy od Mazuri. Na mejl mi přišel odkaz na vaše stránky, ale tam jsem zmíněné produkty nenašla, byť jsem myslela, že jste distributor Mazuri. No to je jedno, mám v tom trochu zmatek..
Opičáci mi tu marmosetku moc neberou, granule nevím, ty teprve zkouším. Proto bych se vás ráda zeptala, jestli máte nějaké zpětné vazby na vámi nabízené krmení od chovatelů opiček. Jde mi konkrétně o krmení kosmanů zakrslých(poměr arabské gumy v krmné dávce je u nich mnohonásobně vyšší, než u jiných opiček).. Na vašem webu jsou sice napsané nějaké informace, ale jde mi spíše o nějaké konkrétní info, jak tyto krmiva používat v chovu. To znamená poměr k jinak běžně podávanému hmyzu, zelenině, ovoci,..
Pokud tady moc parazituju a jedná se jen o povídání o želvím krmení, tak můžeme založit nové vlákno.. O dápkatých opičkách toho v diskusích moc není a třeba to pomůže i někomu dalšímu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny